In je Kracht
 

Visie

Mijn visie kan ik heel kort definiëren: ‘Je mag er gewoon zijn, met alles erop en eraan”

Een mens is uniek en mooi van nature. We zijn geboren en ons leven start. Tijdens onze wandeling door het leven worden we soms door interne en externe factoren van ons pad afgeleid. We raken ons pad kwijt en we voelen ons uit balans. Het mooiste is dat de mens beschikt over voldoende innerlijke mogelijkheden en kracht om dit pad weer te vinden, of als het nodig is, om een nieuwe pad aan te gaan. Ieder mens doorloopt zijn eigen pad op eigen tempo.
Jij bent degene die deze kracht met alle kwaliteiten die erbij horen, weer kunt hervinden. En ik kan je daarbij begeleiden, zodat je je weer vrij kunt voelen.
Wat er zich aandient, mag er gewoon zijn.

Je bent goed zoals je bent!

 

Specialisatie

Ik werk met het Rots&Water programma, het NLP model en met een leergang voor Hoog sensitiviteit. Met deze bijzondere tools help ik jou met:

● inzicht krijgen in je eigen handelen
● inzicht krijgen in je denkpatronen
● inzicht krijgen over je emoties
● omzetten belemmerende overtuigingen in verruimende overtuigingen zodat je je vrijer voelt
● accepteren jezelf zoals je bent
● balans vinden in jezelf
● je grenzen aangeven en deze te bewaken
● het vergroten van zelfkennis, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen
● je kwaliteiten en talenten ontdekken

Je word je bewust van je waarnemingen, gedachtepatronen en gedrag. Uiteindelijk ben je in staat blijvende veranderingen in je communicatie en gedrag te maken om zo tot betere resultaten te komen. Je leert jezelf kennen, jezelf zijn en sterker in het leven te staan. Een mooie uitdaging.

AANVULLEN EN AANPASSEN....