In je Kracht
 
Carme Almarza Casado

Over mij

 

Werkend vanuit mijn hart zoek ik verbinding met het jouwe


Mijn naam is Carme Almarza. Ik kom uit Calella, Barcelona, Catalunya.

Liefde voor Nederland

De Nederlandse cultuur leerde ik kennen toen ik 19 was via mijn jeugdliefde. De taal fascineerde me en de multiculturaliteit trok me aan. De relatie ging voorbij, maar de liefde voor de Nederlandse taal en cultuur bleef. Met mijn twee katten, een bus vol meubels en persoonlijke zaken arriveerde ik in 1997 in Nederland. Enthousiast en blij: ik volgde mijn hart.
Na een periode in Rotterdam te hebben gewoond ben ik begin 1999 naar Den Haag verhuisd. Den Haag is mijn mooie stad achter de duinen geworden.


Mijn loopbaan begon in het toerisme, bij reisorganisaties. Op mijn 30e gaf dit mij echter geen voldoening meer. Ik wilde meer diepgang, een baan waarmee ik iets meer kon betekenen voor de maatschappij. Met veel plezier heb ik de opleiding dierenarts assistente gevolgd en 7 jaar bij het dierenhospitaal in Den Haag gewerkt. Hierna volgde ik mijn behoefte aan zelfontplooiing en startte ik mijn volgende uitdaging. De opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening bleek mij op het lijf geschreven: cum laude studeerde ik af. In de jaren daarna heb ik veel ervaring opgedaan in het vak. Ik werkte als hulpverlener voor jongeren en gezinnen, mensen met een psychiatrische achtergrond, mensen met verslavingen, voor mensen met andere verstandelijke mogelijkheden, voor ex-gedetineerden en voor personen die extra ondersteuning nodig hebben zoals bij autisme, adhd, etc.

Elkaar helpen sterk te staan, in verbinding, in ontwikkeling

In de loop van mijn carrière heb ik mijn passie gevonden in het coachen en begeleiden van mensen met als uiteindelijke doel: het beste in de mens naar boven te halen. Mensen helpen om weer vertrouwen te krijgen in zichzelf zie ik als een mooie uitdaging. Onze maatschappij met alle (on)mogelijkheden is soms moeilijk te overzien, waardoor wij het spoor bijster kunnen raken. Graag ben ik er om je weer vooruit te helpen, kaders te bieden en overzicht te geven. Samen op weg naar jouw kracht.

Mijn kracht voor jou


Mijn kracht zit in mijn empathisch vermogen en in het coachen. Ik zie de mens achter het gedrag. Ik focus me op jouw kwaliteiten, IK ZIE JOU!
Denkend in mogelijkheden en met een positieve blik naar wat er is, help ik jou om in je kracht te komen zodat jij de regie over jouw leven weer zelf kunt nemen.

Ik vind belangrijk dat jij de leider bent op je eigen reis

Ik geloof in diversiteit, in de integratie van de diverse westerse psychologische stromingen met de oosterse denkwijze. Ik geloof in een geheel waar alles er mag zijn. Dit zie je terug in mijn begeleiding.

cliënten zeggen over mij

Cliënten zeggen over mij dat ik makkelijk in de omgang ben, laagdrempelig, vrolijk en warm. Dat ze zich goed begrepen voelen en dat ze bij mij zichzelf mogen zijn. Het ontroert me als een cliënt mij zo’n compliment geeft. Er is verbinding!

Graag kom ik met jou in contact om samen jouw kracht te ontdekken!

 

Cliƫnten zeggen over mij

Cliënten zeggen over mij dat ik makkelijk in de omgang ben, laagdrempelig, vrolijk en warm. Dat ze zich goed begrepen voelen en dat ze bij mij zichzelf mogen zijn. Het ontroert me als een cliënt mij zo’n compliment geeft. Er is verbinding!